Kalpli Kurabiye Tarifi

Kalpli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 limonun kabuğu
  • 1 yumurta akı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilin
  • 2-2,5 su bardağı un

Sosu için;

  • Reçel

Kalpli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığında ki tereyağı ile pudra şekerini güzelce yoğurun.
  2. Ardından yumurta akını ve limon kabuklarını ekleyip yoğurmaya devam edin.
  3. Geri kalan materyalleri ekledikten sonra hamuru güzelce yoğurun ve dinlenmesi için 20-25 dakika dolaba kaldırın.
  4. Sonradan kurabiyelere halini verdikten sonra 160-170 derece fıırında 15 dakika denetimli formda pişirelim.
  5. Kurabiyelerin birinci sıcağı çıktıktan sonra reçeli kalpi formun içine koyabilirsiniz. Afiyet olsun.

Kalpli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Saray Sarması
Tahinli Pamuk Kek
Tasarruf Ekmeği
Susamlı Tavuk Ve Lavaş Yapımı
Tam Ölçülü Harika Saç Tava (Videolu)
Tahinli Kış Kurabiyesi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet