Kakaolu Puding
Kakaolu Puding Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet muz
- 20 adet petibör bisküvı
- 250 ml sıvı krema
- 250 ml yağlı süt
- 3-4 yemek kaşığı kakao
- 1 adet çubuk vanilya
- 50 gram bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Üzerine:
- Bitter çikolata
- Bisküvi
Kakaolu Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün materyaller rondoya konur ve püre haline gelene kadar karıştırılır.
- Püre haline gelen puding cam bardaklara konur.
- Hazır olan pudinglerin üzerine küçük modüller halinde kesilmiş çikolata ve bisküviler serpilir.
- Ardından buzdolabına konularak 3–4 saat soğutulur. Afiyet olsun.
Kakaolu Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















