Kakaolu Puding

Kakaolu Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet muz
  • 20 adet petibör bisküvı
  • 250 ml sıvı krema
  • 250 ml yağlı süt
  • 3-4 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet çubuk vanilya
  • 50 gram bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Üzerine:

  • Bitter çikolata
  • Bisküvi

Kakaolu Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyaller rondoya konur ve püre haline gelene kadar karıştırılır.
  2. Püre haline gelen puding cam bardaklara konur.
  3. Hazır olan pudinglerin üzerine küçük modüller halinde kesilmiş çikolata ve bisküviler serpilir.
  4. Ardından buzdolabına konularak 3–4 saat soğutulur. Afiyet olsun.

Kakaolu Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limonlu Zerdeçallı Çatlak Kurabiye
Süleymaniye Çorbası (Saray Mutfağı)
Ev Yapımı Yoğurt
Az Malzemeli Akışkan Kolay Çikolata Sosu
Bal Kabak Tatlısı
Supangle
Hdabla | © 2025 |