Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı toz kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 paket sütlü çikolata
  • 6 dilim hazır kakaolu kek
  • 1 su bardağı soğuk su

Süslemek için;

  • Az hindistan cevizi
  • Az antep fıstığı tozu

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un,nişasta,toz şeker,kakao bunu tencerede harmanlayıp üzerine 1 litre süt ve yumurta sarılarını koyup iyicene çırpalım.
  2. Ocağa alıp göz göz olana kadar pişirelim ocaktan alalım.
  3. Tereyağ ve çikolataları içerisine ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
  4. En son bir bardak soğuk suyu döküp yeterlice açalım özleştirelim.
  5. Kaselere küçük küp doğranmış kekleri kaselerin tabanına yerleştirelim.
  6. Üzerine supangleyi eşit paylaştıralım.
  7. Hindistan cevizi ve antep fıstığı tozu ile süsleyelim.
  8. Sıcağı geçtikten sonra buzdolabında servis yapana kadar dinlendirelim afiyet olsun.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orjinal Kavala Kurabiyesi (Glutensiz)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Güllaç
Fırın Sütlaç
Zebra Pasta (En Kolay Kurtarıcı Tarif)
Orman Meyveli Crumble Kek (Videolu)
En İyi Elmalı Turta Tarifi (Videolu)
En Lezzetli Mücver (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet