Kağıt Kebabı
Kağıt Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet büyük kuşbaşı doğranmış tavuk göğüsü
- 2 adet kapya biber (isteğe bağlı yeşil biber)
- 1 adet soğan
- 2-3 diş sarımsak
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı yoğurt
- Sıvı yağ
- Tavuk baharatı
Kağıt Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları ince ince doğrayalım ,sarımsağı ezelim, biberleri yemeklik doğrayalım.
- Derin bir kaba doğradığımız gereçleri, tavuk göğsünü, yumurta, yoğurt, yağ ve baharatları ekleyip güzelce karıştırıp dolapta 30 dk marine ediyoruz.
- 2 yada 3 (kişi sayınıza nazaran ayarlayabilirsiniz ) yağlı kağıdı iki uç kenarlarından kıvırarak tabak formunu verelim.
- Fırın kabımıza yerleştirelim.
- Marinelenen tavukları kâğıtların içine aktaralım 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim afiyet olsun 😋.
Kağıt Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














