Kabak Yemeği
Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 4-5 adet kabak
- 1 adet soğan
- 2 adet yeşil biber
- 1 yemek kaşığı salça
- 1-2 adet domates
- Sıcak su
- Tuz, baharat
Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak soğan yemeklik doğranır ve yağda kızartılır.
- Daha sonra içine biber ve salça koyulur.
- Domatesler yemeklik doğranıp düzgünce pişirilir.
- Yeterli olduğunu düşündüğünüz kadar kabak uygunca yıkanıp doğranır ve tencereye koyulur. Ben 3 tane kullandım.
- Üzerini geçecek kadar sıcak su eklenir, tuzu ve baharatı katılır.
- İyice piştikten sonra servis edebilirsiniz.
Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
















