Kabak Havuç Tarator
Kabak Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet havuç
- 2 adet kabak
- Yarım demet dereotu
- 1 kase yoğurt
- 2 kaşık mayonez
- Tuz
- Zeytinyağı
Kabak Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havucu rendeleyelim ve bir tavaya alalım çok az yağda beş dakika kavuralım, sonra kabakları rendeleyelim ve onu da havuca ekleyelim yumuşayana kadar pişirelim pişen zerzevatları soğumaya bırakalım.
- Sonra dereotu doğrayıp ekleyelim bir kasede yoğurt, tuz, mayonezi karıştırıp, salatamıza ekleyelim.
- Üzerini istediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









