Kabak Havuç Tarator

Kabak Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 2 adet kabak
  • Yarım demet dereotu
  • 1 kase yoğurt
  • 2 kaşık mayonez
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Kabak Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu rendeleyelim ve bir tavaya alalım çok az yağda beş dakika kavuralım, sonra kabakları rendeleyelim ve onu da havuca ekleyelim yumuşayana kadar pişirelim pişen zerzevatları soğumaya bırakalım.
  2. Sonra dereotu doğrayıp ekleyelim bir kasede yoğurt, tuz, mayonezi karıştırıp, salatamıza ekleyelim.
  3. Üzerini istediğiniz üzere süsleyip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Kabak Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Mantar Çorbası
Simit Açma ( Bayatlamayan Yumuşacık Simit )
Kıymalı Karnabahar
Dereotlu Pofuduk Poğaça (Diyete Uygun)
Boşnak Kosova Mantısı
Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |