Kabağın En Lezzetli Hali
Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı İçin Malzemeler
- 2 orta uzunluk kabak
- 1 orta uzunluk havuç
- 1 orta uzunluk kuru soğan
- 3-4 kol yeşil soğan
- Bir tutam dereotu
- 1 yemek kaşığı pirinç
- Yarım çay bardağı su
Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuru soğan, havuç, yeşil soğan yağda hafif sotelenir üzerine kabak, pirinç ve su eklenir altı kısık yavaş yavaş pişmeye bırakılır.
- Çok karıştırmayın dağılır.
- Tuz ve dereotu ekleyip servis edebilirsiniz.
- İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz ben sade tercih ettim.
Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










