Jelopene Turşu

Jelopene Turşu Tanımı İçin Malzemeler

  • Jelopene biber
  • 1 er yemek kaşığı salamura tuz
  • 1 er çay bardağı sirke
  • Kaynar su

Jelopene Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Jelopone biberleri hoş formda yıkıyoruz .
  2. Doğramadan elinize eldiven takın.
  3. Daha sonra istediğiniz kalınlıkta doğrayın.
  4. Kavanozlara sıkı sıkı yerleştirin.
  5. Tuz ,sirke ve kaynar suyu ekleyip kapaklar yeni ve kaynamış olacak vakumlanması için ,benim bu ölçüde 5 kavanoz çıktı.

Jelopene Turşu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Üzümlü Kek
Ton Balıklı Salata
Tahinli Susamlı Kurabiye
Patlıcan Tava Tarifi
Mozaik Kek (Hafif Ve Lezzetli)
Bolonez Soslu Makarna
Hdabla | © 2025 |