İtalyan Omleti (Frittata)

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane yumurta
  • 1 tane küçük kabak
  • 1 avuç ıspanak ( sapları alınmış)
  • 4-5 tane mantar
  • Yarım küçük kırmızı soğan
  • 1 tane küçük domates
  • 1 kase top peynir
  • Tuz
  • Zeytinyağı

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bütün zerzevatları incecik doğrayalım.
  2. Küçük kare borcam tepsiye yağlı kağıt serelim.
  3. Üzerine zeytinyağı gezdirelim,ince dilimlenmiş kabağı dizelim ,üzerine yumurtaları kıralım.
  4. Aralarda tuz serpelim.
  5. Üzerine ıspanağı dizelim.
  6. Mantar ,kırmızı soğan ,domateside dizelim.
  7. En son top peynirleri dizelim.
  8. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirelim sıcak servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gün Tabağı
Erik Tava
Çatlak Kurabiye ( Brownie Tadında Enfes Bir Lezzet )
Latte Magnolia
Sac Tava
Canınız Tatlı İstediğinde Şipşak Hazır Bir Tatlı / Pratik Tatlı Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet