İtalyan Omleti (Frittata)

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı İçin Malzemeler
- 5 tane yumurta
- 1 tane küçük kabak
- 1 avuç ıspanak ( sapları alınmış)
- 4-5 tane mantar
- Yarım küçük kırmızı soğan
- 1 tane küçük domates
- 1 kase top peynir
- Tuz
- Zeytinyağı
İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bütün zerzevatları incecik doğrayalım.
- Küçük kare borcam tepsiye yağlı kağıt serelim.
- Üzerine zeytinyağı gezdirelim,ince dilimlenmiş kabağı dizelim ,üzerine yumurtaları kıralım.
- Aralarda tuz serpelim.
- Üzerine ıspanağı dizelim.
- Mantar ,kırmızı soğan ,domateside dizelim.
- En son top peynirleri dizelim.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirelim sıcak servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







