İtalyan Omleti (Frittata)

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 tane yumurta
  • 1 tane küçük kabak
  • 1 avuç ıspanak ( sapları alınmış)
  • 4-5 tane mantar
  • Yarım küçük kırmızı soğan
  • 1 tane küçük domates
  • 1 kase top peynir
  • Tuz
  • Zeytinyağı

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bütün zerzevatları incecik doğrayalım.
  2. Küçük kare borcam tepsiye yağlı kağıt serelim.
  3. Üzerine zeytinyağı gezdirelim,ince dilimlenmiş kabağı dizelim ,üzerine yumurtaları kıralım.
  4. Aralarda tuz serpelim.
  5. Üzerine ıspanağı dizelim.
  6. Mantar ,kırmızı soğan ,domateside dizelim.
  7. En son top peynirleri dizelim.
  8. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirelim sıcak servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.

İtalyan Omleti (Frittata) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yelpaze Poğaça
Kırmızı Pancar Mezesi
Çatlak Kurabiye
Tart Pasta
Ispanaklı Kek
Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna
Hdabla | © 2024 |