Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane kırmızı pancar
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı olağan yoğurt
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarın kabuğunu soyup yumuşayana kadar haşlayın.
  2. Sarımsakları küçük rende ile rendeleyip az bir zeytinyağında biraz kavurun.
  3. Haşlanan pancarı soğutup rendeleyelim.
  4. Bir kasede yoğurdu ve kavurduğunuz soğuyan sarımsağı karıştırın.
  5. Rendelenen pancarı ve tuzuda ek edelim.

Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ☺️.

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Muzlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Browni Kurabiye
Maş Fasülyesi Salatası
Havuçlu Midyat Bulguru Kısırı
Köri Tavuklu Börek
Tartar Sosu (Çıtır Tavuk Yanına)
Hdabla | © 2025 |