Ispanak Yemeği Tarifi

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı pirinç ( ben dünden artan pilavı kullandım)
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ıspanakları yıkayıp büyük büyük doğrayıp sirkeli suda yarım saat bekletiyoruz ve güzelce yıkıyoruz.
  2. Diğer tarafta sıvı yağı tavaya alıp küp küp doğranmış soğanları rengi dönene kadar kavuruyoruz.
  3. Salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Suyunu sıktığımız ıspanakları ekleyip bir cins karıştırıyoruz.
  5. 3 – 4 dk pişiriyoruz ve pirinç, karabiber, pulbiber ve tuzu ekleyip pişiyoruz.
  6. Yaklaşık 20 dk da pişiyor.Afiyet olsun. :).

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Ekmek Yapımı
Hamuru Patatesli Pişi
3 Renkli Tatlı
Çay Saati Menüsü 4
Kuru İncirli Muhallebi
Pancar Salatası (Yoğurtlu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet