Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg ıspanak
- 1 adet kuru soğan
- Yarım çay bardağı pirinç
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ispanakları doğrayıp güzelce yıkayıp temizleyelim.
- Soğanı ince ince doğrayıp pişireceğimiz tencerede sıvı yağ alarak pembeleşene kadar kavuralım.
- Salça ek edelim.
- Ispanaklarıda ekleyelim ve eriyene kadar kavuralım.
- Yarım çay bardağı yıkanmış pirinçi tuz ve baharatlarla ekleyelim.
- 1 su bardağı kaynamış su ekleyelim.
- Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pirinçler pişene kadar pişirelim.(isteğe nazaran yoğurtla servis edilebilir).
Afiyet olsun.
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

