Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanakları doğrayıp güzelce yıkayıp temizleyelim.
  2. Soğanı ince ince doğrayıp pişireceğimiz tencerede sıvı yağ alarak pembeleşene kadar kavuralım.
  3. Salça ek edelim.
  4. Ispanaklarıda ekleyelim ve eriyene kadar kavuralım.
  5. Yarım çay bardağı yıkanmış pirinçi tuz ve baharatlarla ekleyelim.
  6. 1 su bardağı kaynamış su ekleyelim.
  7. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pirinçler pişene kadar pişirelim.(isteğe nazaran yoğurtla servis edilebilir).

Afiyet olsun.

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmaniye Kurabiye (Un Kurabiyesi Lezzetinde)
Muzlu Rulo Pasta (Keki Çatlamama Garantili)
Sebzeli Kek
Krema Kıvamında Avokado Puding
Şekerpare
Reyhan Şerbeti
Hdabla | © 2025 |