Ice Latte

Ice Latte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı granül kahve
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • Buz
  • Göz kararı sıcak su
  • Göz kararı süt

Ice Latte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bir kavanoza kahveyi,şekeri ve vanilyayı koyuyoruz daha sonra biraz sıcak su koyuyoruz ben göz kararı koydum ve köpük köpük olana kadar çalkalıyoruz.
  2. Sonra bardağa buz koyuyoruz ve bardağın çeyreğine kadar karışımı döküyoruz.
  3. Bardak dolana kadar süt koyuyoruz ve kalan köpüğüde kaşıkla bardağın üstüne gerçek koyuyoruz ve afiyet olsun.

Ice Latte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Kıvamlı Muhallebi Tarifi
Terbiyeli Tavuk Sebze Haşlaması
Antep Peyniri Kızartması
Tart Kalıbında Çikolatalı Kek
Haşhaşlı Revani Tatlısı
Fındıklı İrmikli Tatlı
Hdabla | © 2025 |