Antep Peyniri Kızartması

Antep Peyniri Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gr Antep peyniri

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Antep peyniri dilimlenip sıcak suyla tuzu alındıktan sonra evvelce ısıtılmış teflon tavaya konulur.
  2. Peynirin kendi yağı olduğu için yağ eklemeye gerek yok.
  3. Yüzü kızardıkça çevirilir tüm yüzler kızarınca yemeye hazır afiyet olsun.

Antep Peyniri Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası
İki Renkli Şerbetli Tatlı
Fit Brownie (Şeker ,Un ,Yağ Yok)
Haşhaşlı Revani
El Açması Patatesli Börek
Fırında Makarna
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found