Hindistan Cevizi Sütlü Kek

Hindistan Cevizi Sütlü Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram toz şeker
- 200 gram tereyağı oda sıcaklığında
- 4 adet yumurta
- 1 tutam tuz
- 2,5 su bardağı un
- 1 pk vanilin
- 1 pk kabartma tozu
- 200 ml hindistan cevizi sütü
- 150 gram nutella
Hindistan Cevizi Sütlü Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı, şeker, tuz ve vanilin mikserle çırpın.
- Yumurta teker teker ekleyip çırpın.
- Hindistan cevizi sütü ekleyip karıştırın.
- Un ve kabartma tozu ekleyin karıştırın.
- Hamuru ikiye ayırın.
- Bir hamurun içine nutella ekleyin uygunca karıştırın.
- Kek kalıbı yağlayın, beyaz hamuru ekleyin, üzerine çikolatalı hamuru ekleyin, hamura çatal batırıp hafif karıştırın.
- Önceden 175 derece ısıtılmış fırında 70 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Hindistan Cevizi Sütlü Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









