Herkesin Hayran Kalacağı Meze

Herkesin Hayran Kalacağı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet turp
  • 1 çay bardağı ceviz ( turpun büyüklüğüne nazaran kendiniz ayarlayabilirsiniz )
  • Yarım demet maydanoz

Sos için;

  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı isot
  • 1 çay kaşığı sumak
  • Tuz

Herkesin Hayran Kalacağı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Turpları güzelce yıkadıktan sonra istediğiniz formda fakat ince ince doğrayalım.
  2. Cevizleri çok küçük olmayacak biçimde elinizde parçalayın.
  3. Hepsini bir kasede toplayın.
  4. Başka bir kasede sos için; gerekli olan tüm materyalleri karıştırın.
  5. Salata ve sosu buluşturun.
  6. Servis ederken ise üzerine maydanozları istediğiniz üzere koyun.

Afiyet olsun.

Herkesin Hayran Kalacağı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Tarhana Çorbası
Fırında Tavuk But
Kabak Yemeği
Karadeniz’in Efsane Lezzeti: Kuymak Tarifi (Videolu)
+8 Aylık Bebe Aşuresi
Evde Kolayca Yapabileceğiniz Sürülebilir Çikolata Tarifi – Ev Yapımı Anne Sarellesi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |