Fırında Tavuk But

Fırında Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler

  • 2️ adet tavuk kalça but
  • ️1 adet kapya biber
  • ️1 adet yeşil biber
  • 2️ adet domates
  • ️Patates

Tavuk sos;

  • ️1 tatlı kaşığı domates salçası
  • ️6-7 yemek kaşığı sıvı yağ
  • ️2 diş sarımsak
  • ️Pul biber
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz
  • ️Kıvam açmak için su

Fırında Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağlı kağıdı sunum yapmak için yelpaze biçiminde katlayalım. İki ucunu iple sıkıca bağlayıp, orta kısmı kenarlara hakikat genişletelim.
  2. Tavuk sos için gerekli tüm materyalleri hazırladıktan sonra tavukları artlı önlü soslayalım.
  3. Sebzeleri ekledikten sonra yaptığımız keselere kalan sosu dökelim.
  4. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Fırında Tavuk But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:İmam Sarığı
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ceviz Kurabiye
Basit Yoğurt Çorbası
Limonata
Püre Yatağında Et Sote
Katı Yağsız Kıyır Kıyır Üzümlü Anne Kurabiyesi
Köfteli Hünkar Beğendi
Hdabla | © 2025 |

betcio tempobet tempobet onwin matadorbet