Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi)

Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı çay demi
  • 3 orta uzunluk havuç (rendelenmiş)
  • Yarım su bardağı iri doğranmış ceviz
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un (2,5 su bardağından sonra denetimli ekleyelim)

Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar mikserle çırpalım.
  2. Geri kalan tüm materyalleri ekleyip spatula ile karıştıralım.
  3. Önceden ıstılmış fırının fanlı ayarında 170 derece de 40 dakika pişirelim, düzgünce soğuyunca kalıptan çıkarabiliriz.
  4. Borcama yada tart kalıbına döküp üzerine muhallebi de yapabilirsiniz lakin ben bu keki sade seviyorum 🥰.Afiyet, şifa olsun.

Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye (Kıyır Kıyır)
Yumurtalı Nohut Ezmesi
Tavuk Dürüm
Şekerpare
Baklavalık Yufkadan Börek Tarifi
Kırmızı Biber Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet