Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli)
Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
- Bir avuç rendelenmiş suyu sıkılmış havuç
- Bir avuç rendelenmiş suyu sıkılmış kabak
- 1 adet büyük uzunluk yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı karbonat
- 3 yemek kaşığı dolu un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım tatlı kaşığı toz şeker
- Yarım çay kaşığı ucu toz ve karabiber
- Bir tutam dereotu ve maydanoz
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bir kaba yumurta ve yoğurt, tuz ,toz şeker, karbonat konulur ve çırpılır .
- Daha sonra öteki materyalleri koyup düzgünce karıştırıyoruz.
- Ardından yeterlice ısınmış tavaya bir tatlı kaşığı olacak formda koyarak alt üst pişirilir 🤲
- Sahura kahvaltı ya acıkınca her saat yiyebilirsınız çok pratik bir tanım fotoğraf ve yorumlar bekliyorum🥰.
Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












