Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane havuç
  • 6-7 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Ceviz

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip bir tavanın içine alıyoruz biraz zeytinyağı ile pişiriyoruz.
  2. Havuçlar yumuşadığı vakit ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Soğuduktan sonra bi kaba alıp üstüne yoğurt ve biraz tuz ekleyim uygunca karıştırıyoruz.
  4. Son olarak servis tabağımıza alıyoruz üstüne birkaç tane ceviz koyabilirsiniz ve afiyet olsun💗🎀.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Churchill (Çörçıl)
Kahvaltılık Milföyden Gözleme
Siirt Kiteli (Haşlama İçli Köfte)
Çilekli Ve Karanfilli Ev Yapımı Limonata
Yazlık Salatalık Turşusu (Kornişon Turşu)
Iced Vanilla Cream Frappuccino
Hdabla | © 2025 |