Havuç Tarator

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane havuç
  • 6-7 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Ceviz

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip bir tavanın içine alıyoruz biraz zeytinyağı ile pişiriyoruz.
  2. Havuçlar yumuşadığı vakit ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
  3. Soğuduktan sonra bi kaba alıp üstüne yoğurt ve biraz tuz ekleyim uygunca karıştırıyoruz.
  4. Son olarak servis tabağımıza alıyoruz üstüne birkaç tane ceviz koyabilirsiniz ve afiyet olsun💗🎀.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Un Kurabiyesi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

5 Dakika Poğoçası
Yoğurtlu Sebze Salatası
Peynirli Tepsi Poğaça
Elmalı Kurabiye
Çikolata Soslu Kurabiye
Tatlı Poğaça
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.