Hamsili Yemek

Hamsili Yemek Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kılçığı alınmış hamsi
  • 1 adet havuç
  • 1 adet yeşil biber ya da kırmızı biber
  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 1 adet domates
  • Bir kaç kısım maydanoz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hamsili Yemek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hamsilerin içini temizleyip, kılçıklarını alıyoruz.
  2. Güzelce yıkadıktan sonra bir kaba alıyoruz.
  3. Üzerine tüm materyalleri minik küpler halinde doğruyoruz.
  4. Baharatları ve zeytinyağını ekleyip harmanlıyoruz.
  5. Yağlı kâğıt serili fırın tepsisine karışımı döküp üzerine folyo kapatıp 180-190 derecede 50 dakika yada 1 saat pişiriyoruz. Afiyet olsun 🤗

Hamsili Yemek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kabak Tatlısı
Günün Menüsü
Zeytinyağlı Sarma
Yoğurtlu Soğan Mezesi
Fırın Sütlaç
Patates Köftesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet