Halamın Pastası

Halamın Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • Pandispanya keki
  • 2 paket krem şanti
  • 1 paket pastacı kreması
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 10 adet çilek
  • 3 adet muz

Üzeri için;

  • 1 adet hindistan cevizli çikolata
  • 1 adet kornet
  • 2 adet bonibon
  • 1 adet sade çikolata
  • Damla çikolata

Halamın Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pandispanya keklerini süt ile ıslatıyoruz.
  2. Kekin üstüne hazırladığımız kremayı sürüyoruz ve muz ile çilekleri koyuyoruz .
  3. Üstüne tekrar pandispanya kekini süt ile ıslatıp koyuyoruz.
  4. Krem şantiyi üstüne ve yanlarına sürüyoruz biraz ayırdığımız kremayı krem şantinin üstüne süslüyoruz, üzerlerine çikolatalarımızı ekliyoruz ve hazır.
    Afiyet olsun.

Halamın Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Enginar
Ev Yapımı Bayram Baklavası
Mascarponeli Meyveli Tart
Antepfıstıklı Kek (Bulut Gibi Yumuşak-Frosting Eşliğinde)
Pastane Usulü Alman Pastası (Videolu)
Kemalpaşa Peynir Tatlısı
Hdabla | © 2025 |