Halamın Pastası

Halamın Pastası Tanımı İçin Malzemeler
- Pandispanya keki
- 2 paket krem şanti
- 1 paket pastacı kreması
- 2 yemek kaşığı süt
- 10 adet çilek
- 3 adet muz
Üzeri için;
- 1 adet hindistan cevizli çikolata
- 1 adet kornet
- 2 adet bonibon
- 1 adet sade çikolata
- Damla çikolata
Halamın Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pandispanya keklerini süt ile ıslatıyoruz.
- Kekin üstüne hazırladığımız kremayı sürüyoruz ve muz ile çilekleri koyuyoruz .
- Üstüne tekrar pandispanya kekini süt ile ıslatıp koyuyoruz.
- Krem şantiyi üstüne ve yanlarına sürüyoruz biraz ayırdığımız kremayı krem şantinin üstüne süslüyoruz, üzerlerine çikolatalarımızı ekliyoruz ve hazır.
Afiyet olsun.
Halamın Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
