Güveçte Sebze Graten

Güveçte Zerzevat Graten Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet taze kabak
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 kutu krema
  • 1 pk tavuk çorbası
  • 1 kültür mantarı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Pulbiber
  • Sıvı yağ
  • Zeytinyağı
  • 1 paket kuş başı doğranmış tavuk

Üzeri için;

  • Kaşar

Güveçte Zerzevat Graten Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün zerzevatları temizleyip geniş bir kaba rendeleyelim, mantarı kabuğunu soyup jülyen doğrayalım.
  2. Kremayı hazır tavuk çorbasını rendelediğimiz karışıma boşaltalım.
  3. Kuşbaşı doğradığımız tavukları da karşıma ek edelim bütün baharatları ekleyip hoş karıştıralım ve porsiyonluk güveçlere koyalım (isteyen tepsiylede yapabilir).
  4. En son rendelediğimiz kaşarı üzerine döküp evvelce ısıtılmış 180° fırında pişirelim afiyet olsun.

Güveçte Zerzevat Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ganajlı Magnolia
Sebzeli Tavuklu Kremalı Makarna
Pancar Salatası
Kabak Mücveri
Hazır Yufka İle Çıtır Börek
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Hdabla | © 2025 |