Güveçte Sebze Graten
Güveçte Zerzevat Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet taze kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 kutu krema
- 1 pk tavuk çorbası
- 1 kültür mantarı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- Pulbiber
- Sıvı yağ
- Zeytinyağı
- 1 paket kuş başı doğranmış tavuk
Üzeri için;
- Kaşar
Güveçte Zerzevat Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün zerzevatları temizleyip geniş bir kaba rendeleyelim, mantarı kabuğunu soyup jülyen doğrayalım.
- Kremayı hazır tavuk çorbasını rendelediğimiz karışıma boşaltalım.
- Kuşbaşı doğradığımız tavukları da karşıma ek edelim bütün baharatları ekleyip hoş karıştıralım ve porsiyonluk güveçlere koyalım (isteyen tepsiylede yapabilir).
- En son rendelediğimiz kaşarı üzerine döküp evvelce ısıtılmış 180° fırında pişirelim afiyet olsun.
Güveçte Zerzevat Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








