Ganajlı Magnolia

Ganajlı Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket burçak bisküvi

Kreması için ;

  • 500 ml süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 1 paket toz kremşanti

Ganajı için ;

  • 80 gram sütlü çikolata
  • Yarım paket sıvı krema

Ganajlı Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, un ,nişasta ,vanilya ve toz şekeri tencereye alıp karıştırarak pişirelim.
  2. Piştikten sonra soğumaya bırakalım.
  3. Soğuyan kremaya toz kremşantiyi ekleyip bir iki dk çırpalım.
  4. Bisküviyi rondodan geçirelim.
  5. Ganaj için sıvı kremayı ısıtıp çikolatayı ekleyelim ,karıştırarak eritelim.
  6. Ganajı soğumaya bırakalım.
  7. Krema ve ganaj soğuduktan sonra sırayla bir kasık krema, bisküvi ,bir kaşık krema ,bisküvi olacak halde ikişer kat yapalım.
  8. En üste ganajı dökelim ve dilediğimiz üzere süsleyelim.
  9. Aynı gün yenilecekse ortalara ve üste meyve de konulanilir.
  10. Servis sırasında en üste de meyve koyabilirsiniz.

Ganajlı Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Muhteşem Islak Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tüm Portakallı Kek
Ailecek İçilebilen Sütlü Brokoli Çorbası (Ben Bebeğim İçin Yaptım)
Sultan Kebabı
Revani
Çikolata Soslu Puding
Sucuklu Patates Pufları (Çayınız Demlenene Kadar Hazır)
Hdabla | © 2024 |