Gün Menüsü

Kuru dolma

Sarma

Tramisu

Traliçe

Poğaça

Meksika salatası

Yoğurtlu patates salatası

Ispanaklı börek

Tatlılar bir gece evvelce, patates ve iç harcı bir gece evvelden yapılıp tart kalıbına yapıldı sonraki gün yoğurtlu karışımı koyuldu, sarma ve dolma gece yapıldı sabah pişirildi,ıspanaklı börekte geceden yapıldı üzerine sosu döküldü sabah pişirildi. Poğaça sabahtan yapıldı.

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patatesli Tavuk
Fırında Kadayıf Sarma Tatlısı
Fırında Şehriyeli Kuzu Pirzola
Sütlü Mantar Çorbası Tarifi
Tahinli Pekmezli Kek
Tas Kebabı
Hdabla | © 2025 |