Gül Reçeli

Gül Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet gül
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 3 bardak su
  • 2 tane limon tuzu

Gül Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Merhabalar uzun vakittir tanım eklememiştim. Gülleri kısmından koparım güzelce bol suda yıkıyoruz, sonra ufak doğruyoruz.
  2. Üzerine şekeri suyu ekleyip, on beş dakika kaynatıyoruz.
  3. Pişmeye yakın limon tuzunu ekliyoruz. Herkese tavsiye ederim mükemmel bir kokusu tadı var.

Gül Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluk İçin Köfte
Sulu Köfte
Elmalı Kurabiye
Annemin Besleyici Tarhana Tarifi
Sade Tostt
Fransız Bisküvili Kavanoz Tatlısı (Kafe Lezzeti )
Hdabla | © 2025 |