Gluten İçermeyen Chiali Semizotu

Gluten İçermeyen Chiali Semizotu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bag semizotu
  • 2 yemek kaşığı chia tohumu
  • 3 adet çarliston biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı biber-domates salçası
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 bardak su

Gluten İçermeyen Chiali Semizotu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Semizotunu ince ince kıyın ve su dolu bir tasa koyun. 10 dk beklesin çamuru tabana çöksün.
  2. Soğanı ve biberi doğrayıp yağda kavurmaya başlayın. Kavrulunca salçayı ekleyin. Sonra semizotunu ekleyin.
  3. Güzelce kavurun. Suyunu salıp tekrar çektikten sonra chia tohumunu ekleyin o denli de bir çevirin tencerede.
  4. Sonra suyu ekleyin. Ağzını kapatıp suyu azalana kadar pişirin. Ve afiyet olsun.

Gluten İçermeyen Chiali Semizotu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Kıvamında Limonata Tarifi
Limon Cup
Yaban Mersinli Milkshake
Bıçak Tatlısı (Ağızda Dağılıyor)
Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin )
Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |