Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin )

Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane somun ekmek
  • 4 adet yumurta
  • Yarım çay kaşığı kırmızı biber
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmeğinizi ne çok kalın nede çok ince formda 1 buçuk 2 cm ortası ekmeğin art kısmından dilimleyin o vakit keserken dağılmaz.
  2. Ben ekmeğimi kendim yaptımğım için buyutları küçük.
  3. Yumurtaları kırıp yarım çay kaşığıda kırmızı biber ,tuz ekleyip çatalla güzelce karıştırınız.
  4. Ekmekleri yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartınız.
  5. Balla yahut reçelle dilediğiniz üzere servis yapınız.

Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pancarlı Börülce Salatası
Sakallı Poğaçanın Poğaçası
Yeşil Mercimek Krep (Diyet)
Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni
Mantar Kokoreç
Muska Şekli Pırasa Dolması
Hdabla | © 2024 |