Fırında Palamut

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 dilim palamut
  • 3 adet patates

Sos için:

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Palamutları sudan geçirelim ,daha sonra bir kabın içine sos materyallerini koyup karıştıralım .
  2. Sonra palamutları tek tek sosa batırıp tepsiye serdiğimiz yağlı kağıdın üzerine sırayla dizelim.
  3. En son patatesleri dilim dilim doğrayıp çok az yağ tuz ve pul biberi döküp karıştırıp tepsimize dizelim.
  4. 200 derecelik fırında pişirelim.

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Ezme Salata
Mantar Görünümlü Kurabiye
İtalyan Usulü Kremalı Kabaklı Makarna
Çilekli Tart
Peynirli Sade Pamuk Poğaça
Köy Çorbası
Hdabla | © 2024 |