Fırında Mangal Soslu Kanat

Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kanat
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber (ben kajun baharatı kullandım)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri tavuklarla güzelce yoğurun.
  2. Hazırladığınız kanatları fırın tepsisine dizip üzerini ıslatılmış yağlı kağıt ile örtüp evvelce ısıtılmış 200 derece fırında 15 dk 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. (tam 1 saat sürdü).

Mangal tadında efsane kanat tanımı sizlerle 👌🏻.

Fırında Mangal Soslu Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Pirzola Dolması
Tahinli Kurabiye
Spoonful
Enginar
Trileçe
Mor Lahana Turşusu
Hdabla | © 2025 |