Fırında Lokum Gibi Karnabahar Kızartması

Fırında Lokum Üzere Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük uzunluk karnabahar
  • 1 çay bardağı sıvı yağ ( isterseniz yarım zeytinyağı yarım çay bardağı sıvı yağ koyabilirsiniz)
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Fırında Lokum Üzere Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabahar yıkanır.
  2. Küçük kesimler halinde bölünür.
  3. Karnabaharları ayırdıktan sonra enine hakikat kesilir ince olması lazım.
  4. Fırın tepsisine yağlı kağıt serilir.
  5. Karnabaharlar dizilir.
  6. Sosuna rendelenmiş sarımsak yağ tuz ve baharatları da ekleyip karıştırılır.
  7. Fırça yardımı ile karnabaharların üstüne sürülür.
  8. 175 dereceli fırında yaklaşık 40 dakika pişirilir.
  9. Haşlamadan karnabaharlarımız lokum üzere pişer. 😊.

Bu pratik kızartmayı kesinlikle denemelisiniz.

Fırında Lokum Üzere Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Girit Usulü Bezelye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

San Sebastian Cheescake
Fit Ara Öğün
Fırında Limonlu Kuzu Kaburga
Nohutlu Kabak
Köfteli Bowl
Limonlu Fındıklı Kıyır Kurabiye
Hdabla | © 2025 |