Fırında Kaz

Fırında Kaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kaz
  • Pulbiber
  • Su
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Fırında Kaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş hafriyat yıkayıp düdüklü tencere koyup suyunu tuzunu ekleyip bir saat pişirelim.
  2. Piştiğini emin olduktan sonra suyunu süzüp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hafriyat koyalım ve üzerine sıvı yağ gezdirip, birazcık tuz, pulbiber serpelim birazda suyundan gezdirelim 2 3 kepçe.
  3. Fırında 170 ve 200 derece ortasında yarım saat üstü istediğiniz üzere pişirdikten sonra servis yapabiliriz. Afiyet olsun,.

Fırında Kaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Kadayıf
Paçanga Böreği (Galeta Unsuz)
Kuru Domatesli Nohut Salatası
Nefis Pancar Mezesi (Videolu)
Yaş Pasta
Un Helvası Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet