Fırında Kaz

Fırında Kaz Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kaz
- Pulbiber
- Su
- Tuz
- Sıvı yağ
Fırında Kaz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Temizlenmiş hafriyat yıkayıp düdüklü tencere koyup suyunu tuzunu ekleyip bir saat pişirelim.
- Piştiğini emin olduktan sonra suyunu süzüp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hafriyat koyalım ve üzerine sıvı yağ gezdirip, birazcık tuz, pulbiber serpelim birazda suyundan gezdirelim 2 3 kepçe.
- Fırında 170 ve 200 derece ortasında yarım saat üstü istediğiniz üzere pişirdikten sonra servis yapabiliriz. Afiyet olsun,.
Fırında Kaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

