Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet kuşkonmaz
  • 100 gram eski kaşar peyniri
  • 10 adet çeri domates
  • 10 adet yeşil zeytin
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Zeytinyağ

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuşkonmazın kenarı 3 cm kesin, patates soyma aletiyle kenarları hafif temizleyin. Tuzlu kaynar suda 5 dakika haşlayın. Süzüp tepsiye dizin. Üzerine ince kesilmiş kaşar peyniri yerleştin.
  2. Domates ortaya kesip dizin. Zeytin yerleştirin. Tuz, karabiber, kekik ve zeytinyağ serpilir.
  3. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Fırında Kaşarlı Kuşkonmaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ocakta Biber Közleme Ve Zeytinyağında Saklama
Meyhane Pilavı
Fıstıklı Antep Kurabiyesi
Evde Tam Kıvamında Krem Şanti Tarifi
Tereyağlı Ve Tarçınlı Kurabiye (Çocukların Bayıldığı Kurabiye)
Çıtır Çıtır Kadayıfıyla, İpeksi Kremasıyla Enfes Muhallebili Kadayıf
Hdabla | © 2025 |