Meyhane Pilavı

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı bulgur
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 tane kırmızı biber
- 1 bir tane çarliston biber
- 1 tane domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 4/5 su bardağı sıcak su
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavaya soğanlarımızı alalım ,biraz kavuralım.
- Biberimizi koyalım ,salçamızı koyalım, biraz kavuralım.
- Ardından domates koyalım ,biraz daha kavurduktan sonra bulgurumuzu ekleyelim.
- Baharatlarımızı koyalım ,biraz da kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim afiyet olsun.
Meyhane Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






