Meyhane Pilavı

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tane kırmızı biber
  • 1 bir tane çarliston biber
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 4/5 su bardağı sıcak su
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavaya soğanlarımızı alalım ,biraz kavuralım.
  2. Biberimizi koyalım ,salçamızı koyalım, biraz kavuralım.
  3. Ardından domates koyalım ,biraz daha kavurduktan sonra bulgurumuzu ekleyelim.
  4. Baharatlarımızı koyalım ,biraz da kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim afiyet olsun.

Meyhane Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:1 Kaşık Kıyma Çorbası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Ölçülü Profiterol
Bayat Ekmekten/ Pideden Lezzetli Brownie
Tek Hamurla Çeşit Çeşit Kurabiye Tereyağlı Bol Bademli Kavala Kurabiye (Videolu)
Mayonezli Dereotlu Kıyır Poğaça
Krep Suşi
Patates Oturtma (Patatesi Kızartmıyoruz Çok Pratik)
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet