Fırında Karnabahar

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- Orta uzunluk karnabahar
- 1 tane büyük uzunluk patates
- 1 tane büyük havuç
- 2 diş sarmısak
- 1 kutu krema
- 1 bardak süt
- 1 yumurta
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Sıvı yağ( istediğiniz kadar)
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuç, patates ve karnabaharı bu sıralamayla haşlayalım.
- Hepsini borcama dizip üzerine kalan sos gerecimizi güzelce bir kase içerisinde karıştırıp üzerine dökelim.
- Önceden ısıttığımız 180 derece fırına yemeğimizi koyup 40 dk denetimli pişirelim (bende kaşar peyniri yoktu sizde varsa üzerine rendeleyebilirsiniz çok yakışıyor) Çok hafif bir akşam yemeği oluyor ben yanında kırmızı lahana salatası ile sunum yaptım. Afiyet olsun. 🌸
Fırında Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






