Fırında Izgara Tadında Tavuk

Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane orta uzunluk tavuk

Sosu için:

  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 tane orta uzunluk patates
  • 2 tane köy biberi
  • 2 tane kapya biber
  • 7-8 tane küçük kuru soğan

Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sos gereçlerimizi karıştıralım tavuğumuzu göğüs kısmından ikiye ayıralım .
  2. Hazırladığımız sosu tavuğumuzun her yerine sürelim vaktiniz varsa bir iki saat buzdolabında bekletelim.
  3. Sebzelerimizi irice doğrayalım soğanları bütün koyalım.
  4. Fırın ızgarasına tavuğumuzu koyalım,sebzeleri de bir tepsiye koyun, bir bardak su koyalım.
  5. Önceden ısıtılmış fırına tavuk ve sebzelerimizi koyalım 45 dakika pişirelim.

Fırında Izgara Tadında Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Köfte, Brüksel Lahanası Ve Kereviz
Pastane Poğaçası
Filipin Omleti (Köz Patlıcanlı Omlet)
Güveçte Domates Sos Ve Kaşarlı Sucuk
Soğan Mezesi
Tahin Dolgulu Balkabağı Topları
Hdabla | © 2025 |