Fırında Hamsi (Kızartma Tadında)

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 kg temizlenmiş hamsi
- Tuz
- 1 su bardağı un
Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Temizlenmiş hamsileri bir kaba alıp yeterlice yıkıyoruz. Süzülmeleri için süzgeçe alıyoruz.
- Süzüldükten sonra un ve tuz ile güzelce harmanlıyoruz.
- Şişlere geçiriyoruz. (şişlere geçirmemdeki emel kolaylıkla altını çevirip kızarmasını sağlamak) ve sunumda şahane oluyor.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
- Önceden ısıttığımız 175 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






