Fırında Hamsi (Kızartma Tadında)

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kg temizlenmiş hamsi
  • Tuz
  • 1 su bardağı un

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş hamsileri bir kaba alıp yeterlice yıkıyoruz. Süzülmeleri için süzgeçe alıyoruz.
  2. Süzüldükten sonra un ve tuz ile güzelce harmanlıyoruz.
  3. Şişlere geçiriyoruz. (şişlere geçirmemdeki emel kolaylıkla altını çevirip kızarmasını sağlamak) ve sunumda şahane oluyor.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
  5. Önceden ısıttığımız 175 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Katmer (Kaymaklı)
Şekerpare
Avakado Tereyağı
Elmalı Islak Kurabiye
Bağımlısı Olacağınız Tırtıl Poğaçam
Etli Kuru Fasulye
Hdabla | © 2025 |