Fırında Bal Kabağı Tatlısı

Fırında Bal Kabağı Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 dilim bal kabağı
  • 2 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • İstediğiniz çerezden olabilir (badem, ceviz, fındık, fıstık)

Fırında Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 dilim bal kapağını soyup çok ince olmayacak halde dilimliyoruz .
  2. Güzelce fırın tepsimize dizip üzerine iki su bardağı şeker serpiyoruz, burda değerli olan daima kabağa şeker çokça temas etsin.
  3. Daha sonra 3 -4 saat bu formda bekletiyoruz güzelce suyunu salan kabaklarımızı fırında 200 derecede 2 saat pişiriyoruz.
  4. Biz biraz üzeri yanık sevdiğimiz için bu formda yaptım fakat isteyen daha evvel çıkarabilir yapanların ellerine sıhhat afiyet olsun.

Fırında Bal Kabağı Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulut Kek
Sütlü Proteinli Yumurta
Hazır Harç İle Çiğ Köfte Tarifi (Extra Malzemeli)
Bebe Bisküvili Kaşık Tatlısı
Minik Minik Tek Atıştırmalık Kurabiye
Mantar Meze (Videolu)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet