Etli Kuru Fasulye

Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuru fasulye
  • 250 gram kuşbaşı
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet sivri biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Yeterince su
  • Sıvıyağ
  • 1 kaşık tereyağı

Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan ısladığımız kuru fasulyeyi bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su koyup kaynatıp, gazını çıkarıyoruz.
  2. Daha sonra kuşbaşılarına tencereye koyup soteliyoruz sıvı yağ ve tereyağını ek ediyoruz.
  3. Doğradığımız soğanları ek ediyoruz kapya biber ve sivri biberi doğrayıp, ek ediyoruz.
  4. Baharatları ve salçaları ek ediyoruz fasulyeleri koyup suyunu ek edip, karıştırıyoruz.

Afiyet olsun.

Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Biber Patlıcan Kabak Dolması
Yufkasız Sebzeli Börek
Sohbet Masası
Haşhaşlı Pamuk Revani
Cevizli İrmikli Nefis Tatlı (Çok Kolay Ve Lezzetli )
Balon Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet