Etli Kuru Fasulye

Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuru fasulye
  • 250 gram kuşbaşı
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet sivri biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Yeterince su
  • Sıvıyağ
  • 1 kaşık tereyağı

Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan ısladığımız kuru fasulyeyi bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su koyup kaynatıp, gazını çıkarıyoruz.
  2. Daha sonra kuşbaşılarına tencereye koyup soteliyoruz sıvı yağ ve tereyağını ek ediyoruz.
  3. Doğradığımız soğanları ek ediyoruz kapya biber ve sivri biberi doğrayıp, ek ediyoruz.
  4. Baharatları ve salçaları ek ediyoruz fasulyeleri koyup suyunu ek edip, karıştırıyoruz.

Afiyet olsun.

Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Çörek
Abla Kardeş 5 Çayı Sofrası
Pişi
Balık Menüm
Katmer Börek
Boşnak Kosova Mantısı
Hdabla | © 2025 |