Etli Kuru Fasulye

Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuru fasulye
- 250 gram kuşbaşı
- 2 adet kuru soğan
- 1 adet kapya biber
- 2 adet sivri biber
- Karabiber
- Tuz
- Pulbiber
- Yeterince su
- Sıvıyağ
- 1 kaşık tereyağı
Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Akşamdan ısladığımız kuru fasulyeyi bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su koyup kaynatıp, gazını çıkarıyoruz.
- Daha sonra kuşbaşılarına tencereye koyup soteliyoruz sıvı yağ ve tereyağını ek ediyoruz.
- Doğradığımız soğanları ek ediyoruz kapya biber ve sivri biberi doğrayıp, ek ediyoruz.
- Baharatları ve salçaları ek ediyoruz fasulyeleri koyup suyunu ek edip, karıştırıyoruz.
Afiyet olsun.
Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


