Etli Çorba

Etli Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram haşlanmış et
  • 1 litre kaynar su
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber

Sos için;

  • 1 diş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı sirke
  • Yarım limon suyu

Etli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Düdüklü tencereye etlerimizi ekleyelim üstüne sıcak suyu ek edelim ve 20 dakika kısık ateşte pişirelim.
  2. Pişen etleri ve suyu ayıralım etleri minik minik doğrayalım.
  3. Başka bir tencereye yağı ve unu ekleyelim ve kavuralım üstüne pişen etin suyunu ek edelim (4/5 su bardağı et suyu ) tuz ve karabiberi de ve 10 dakika kaynamaya bırakalım.
  4. Üstüne minik doğradığımız etleri ek edelim ve bir 5 dakika daha kaynatalım .
  5. Sos için: sarımsak sirke ve limonu karıştıralım.
  6. Çorbamız hazır servis tabağına alalım ve üstüne hazırladığımız sostan gezdirelim.  afiyet olsun 😋😋😋.

Etli Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evde Sağlıklı Çikolata
Çökertme Kebabı
Güveçte Kıymalı Tepsi Yemeği
Mükemmel Cheesecake (Çatlamayan)
Dolma Yaprak Sarması
Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet