Eli Böğründe Alternatifi

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kuş başı et
  • 3 adet kur soğan
  • 3 adet domates
  • 4-5 adet yeşil biber
  • 3-4 adet patates

Sosu için;

  • 1’er kaşık domates ve biber salçası
  • Yarım çay bardağından fazla sıvı yağ (etin yağ oranına nazaran değişir)
  • 1 tatlı kaşığı tuz, kırmızı biber, kekik
  • 1 bardak su

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün zerzevatları etin boyutuna yakın doğrayalım lakin başka tabaklara koyalım.
  2. Eti ve zerzevatları görseldeki üzere tepsiye dizin.
  3. Sosu için; gereçleri karıştıralım ve üstelerine dökelim.
  4. Hiçbirini birbirine karıştırmadan kendi içinde karıştıralım.
  5. 240 derecede 40- 50 dakika fırınınızın ayarına nazaran üstü kızarana kadar pişirin.

Eli Böğründe Alternatifi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doyurucu Diyet Salata
Az Malzemeli Kurabiye
Kahvaltılık Kaşarlı Milföy Börek
Karalahana Diblesi
Lor Peynirli Havuçlu Fit Börek
Vitamin Deposu Sebze Çorbası
Hdabla | © 2025 |