Düdüklüde Tavuklu Keşkek

Düdüklüde Tavuklu Keşkek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı buğday
  • 1 paket tavuk göğüsü
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
  • 1.5 lt su

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı salça

Düdüklüde Tavuklu Keşkek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle düdüklüye yıkanmış buğdayları ve tavuğu yıkayıp koyuyoruz.
  2. 6 parmak üst su koyuyoruz.
  3. Kaynayana kadar ağzı açık kalsın .
  4. Kaynayınca kapağını kapatalım suda bekletilmediyse buğdaylar 1 saat pişirelim.
  5. Pişen tavuk ve buğdaya haşlanmış nohut koyalım, tahta kaşıkla vura vura dövelim, yeterlice ezilsin.
  6. Tuzunu atalım karıştıralım.
  7. Tabağa keşkeği koyalım ,üzerine tereyağında yaktığımız salçayı gezdirelim afiyet olsunnnn😍😍😍.

Düdüklüde Tavuklu Keşkek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Taze Fasulye
Az Malzemeli Sıvıyağlı Kurabiye
Portakallı Ve Yulaflı Kek
Fırında Sebzeli Bütün Tavuk
Efsane Kurubiberli Ezme
Lahana Sarması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet