Havuçlu Domates Çorbası

Havuçlu Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kavanoz mesken üretimi domates konservesi (veya 5 adet domates rendesi)
  • 1-2 adet havuç
  • 1 adet kapya biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 çay kaşığı sarımsak tozu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • 1 çay bardağı et suyu (veya tavuk suyu)
  • 4-5 su bardağı sıcak su

Havuçlu Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencere ısıtılır ve zeytinyağ konulur.
  2. Sırasıyla havuç, biber ve domatesler sotelenir.
  3. Üzerine et suyu ve sıcak su konularak kaynamaya bırakılır.
  4. Kaynamaya başladığı vakit baharatlar eklenir ve ocağın altı kısılır.
  5. Sebzeler piştiği vakit ocaktan alınır ve blenderdan geçirilir.Afiyet olsun 🫠.

Havuçlu Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kisiel (Kıssel)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Browni
Lazanya
Erzurum Yöresine Ait Tatar Böreği
Avokado Ezmesi
Trakya Usulü Piliç Kapama
Saray Sarması
Hdabla | © 2025 |