Dereotlu Kurabiye

Dereotlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 6 -7 kısım dereotu
  • 1,5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 2 su bardağından biraz fazla un
  • 1 paket kabartma tozu

Üzeri için :

  • Yumurta sarısı
  • Çörekotu

Dereotlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri sırasıyla ekleyin.
  2. Dereotu ve kaşar peyniri bir arada ekleyip karıştırın.
  3. En son unu ve kabartma tozunu ekleyip güzelce yoğurun.
  4. İstediğiniz büyüklükte yuvarlayıp üstüne yumurta sarısını sürün. Çörekotu atıp fırına gönderin.
  5. 180 derecede pişirin.

Dereotlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Püreli Havuç Tarator
Bebekler İçin Sebzeli Pirinç Maması
Anne Sütü Arttırıcı Sandviç Kahvaltı
Glutensiz Cocostar Pasta
Kendi Sosunda Makarna
Meyveli İrmikli Kaşık Maması
Hdabla | © 2025 |