Deniz Kestanesi

Deniz Kestanesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane deniz kestanesi
- 1 çorba kaşığı krema
- 1 çorba kaşığı rendelenmiş peynir
- Tuz
- İsteğe bağlı kekik
Deniz Kestanesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Deniz kestanesini kesiyoruz makasla baş kısmını, içindeki siyah bağırsakları alıyoruz bir küçük kaşık yardımıyla yavaşça, sonra olağan suda duruluyoruz.
- Bir cezve de yahut küçük tencerede çok az su koyup deniz kestanesinin üzerine krema ve peyniri koyup pişiriyoruz.
- Bu kaynatma süreci 5dk sürüyor. Çabuk pişiyor.
- Çıkarıp bir kaseye koyup kekik serptim çok hoş oldu şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
Bilgilendirme: bilmeniz gereken ! deniz kestanesi çiğ de yenilebilir. Görüşürüz 👋😊😘.
Deniz Kestanesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







