Deniz Kestanesi

Deniz Kestanesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane deniz kestanesi
  • 1 çorba kaşığı krema
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş peynir
  • Tuz
  • İsteğe bağlı kekik

Deniz Kestanesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Deniz kestanesini kesiyoruz makasla baş kısmını, içindeki siyah bağırsakları alıyoruz bir küçük kaşık yardımıyla yavaşça, sonra olağan suda duruluyoruz.
  2. Bir cezve de yahut küçük tencerede çok az su koyup deniz kestanesinin üzerine krema ve peyniri koyup pişiriyoruz.
  3. Bu kaynatma süreci 5dk sürüyor. Çabuk pişiyor.
  4. Çıkarıp bir kaseye koyup kekik serptim çok hoş oldu şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.

Bilgilendirme: bilmeniz gereken ! deniz kestanesi çiğ de yenilebilir. Görüşürüz 👋😊😘.

Deniz Kestanesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Tutan Mercimek Köftesi Tarifi
Tam Ölçülü Mükemmel Dereotlu Mini Poğaça
Sufle
Mengen Çorbası
Tahinli Sütlü Islak Kek
Mayasız Karabuğday Ekmeği (Fonksiyonel Beslenme)
Hdabla | © 2025 |