Dana Sote

Dana Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kilo kuşbaşı dana eti
  • 2 büyük uzunluk soğan
  • 1 adet etli kırmızı biber

Damak tadınıza nazaran;

  • Tuz
  • Kırmızı biber
  • Karabiber
  • Pulbiber

Dana Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle uygun bir tavaya yağı alalım kızgın yağın üzerine kuşbaşı kıyılmış olan etleri ek edelim.
  2. Kuşbaşı etimiz suyunu salıp tekrar çekene kadar kısık ateşte yavaş yavaş pişmeye bırakalım.
  3. Jülyen doğranmış soğanı, ve etli kırmızı biberi ek edelim yumuşayana kadar kısık ateşte kavurmaya devam edelim ortada kasık yardımı ile karıştıralım.
  4. Baharatı tuzu ek edelim.
  5. Sıcak servis yapalım afiyet olsun.

Dana Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:3 Renkli Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Pırasa (Farklı Tarif Pırasanın En Lezzetli En Sağlıklı Hali)
Terbiyeli Sebzeli Tavuk Çorbası
Puf Puf Poğaça
Yumuşacık Poğaça
Meyveli Pasta
Zebra Kek
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.