Dana Güveçlik Haşlama (Tandır Tadında)

Dana Güveçlik Haşlama (Tandır Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 modül dana güveçlik et
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • Su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Dana Güveçlik Haşlama (Tandır Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etlerimizi ısınmış olan düdüklü tenceremize alıp yüksek ateşte birer dakika ön ve art yüzlerini mühürlüyoruz.
  2. Daha sonra jülyen doğranmış havuçları ve ikiye böldüğümüz patateslerimizi ekleyip bir dakika orta ateşte çeviriyoruz.
  3. Damak zevkimize nazaran baharatlarımızı ekleyip etlerin üzerine gelecek kadar suyumuzu ekleyip düdüklü tenceremizin kapağını kapatıyoruz.
  4. Düdük öttükten sonra orta ateşte 45 dakika kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun :).

Dana Güveçlik Haşlama (Tandır Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıtır Kıtır Kapya Biber Turşusu
Karnabahar Mücveri
Meyveli Cupcake
Bereketli Çıtır Börek (Yap Buzluğa At)
Fırın Sütlaç
Bebek Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |