Meyveli Cupcake

Meyveli Cupcake Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Meyve karışımı isteğe bağlı eklenip çıkarılabilir;

  • İncir
  • Hurma
  • Kayısı
  • Kabak çekirdeği
  • Gün kurusu
  • Yaban mersini
  • Portakal kabuğu
  • Kuru üzüm
  • Ceviz

Meyveli Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 yumurta ve 1 su bardağı şeker güzelce çırpılır.
  2. Ardından süt ve sıvı yağ eklenip karıştırıldıktan sonra un, kabartma tozu ve vanilya eklenir.
  3. Kuru meyveler az bir una bulandıktan sonra karışıma eklenir ve kalıplara dökülür.
  4. 15 adet cupcake elde ediliyor.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dk pişirilir.

Meyveli Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Portakallı Bezelye Yemeği
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haydari
Yoğurt Çorbası
Patlıcanlı Milföylü Börek
En Kolay Magnolia
Peynirli Dereotlu Poğaça
Labneli Puding
Hdabla | © 2025 |