Dalak Kızartması

Dalak Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet dalak
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Dalak Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle dalağımızı yıkıyoruz.
  2. Arkalı önlü çentikler atıyoruz.
  3. Tavaya sıvı yağı döküp kısık ateşte gerili önlü kızartıyoruz.

Dalak Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Banana Bread
Kaşarlı Köfte
Kırıkkale Usulü Dönderme (Yöresel)
Mercimek Çorbası
Vişne Sosu
Balkabağı Tatlısı
Hdabla | © 2025 |