Çubuk Pişi

Çubuk Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 çay bardağı beyaz peynir
  • 8- 10 kısım kıyılmış maydanoz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamur için bütün gereçleri sırayla yoğurma kabına alıp ele yapışmayan bi hamur yoğuralım.
  2. Hamuru tezgaha alıp merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açalım.
  3. Bıçak yardımıyla uzun şeritler keselim.
  4. Kestiğimiz şeritleri 2- 3 modüle bölelim.
  5. Sıvıyağda gerili önlü kızartalım. Afiyet olsun.

Çubuk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ayran Aşı Çorbası
Kabak Çiçeği Cacığı (Yozgat Usulü)
Ramazan Pidesi
Pekmezli Kabak Tatlısı (Mutlaka Deneyin)
İstridye Kavurma
Tavada Tavuk Kızartma
Hdabla | © 2024 |