Çubuk Pişi

Çubuk Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 çay bardağı beyaz peynir
  • 8- 10 kısım kıyılmış maydanoz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çubuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamur için bütün gereçleri sırayla yoğurma kabına alıp ele yapışmayan bi hamur yoğuralım.
  2. Hamuru tezgaha alıp merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açalım.
  3. Bıçak yardımıyla uzun şeritler keselim.
  4. Kestiğimiz şeritleri 2- 3 modüle bölelim.
  5. Sıvıyağda gerili önlü kızartalım. Afiyet olsun.

Çubuk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hafif Salata
Yumuşacık Poğaça
Tavuklu Fettuccine Alfredo (Videolu)
Su Böreği Tadında Aşırı Pratik Tepsi Böreği
Mayasız Poğaça
Havuçlu Portakallı Damla Çikolatalı Meyveli Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet